9,0 10 84 Tellow

Minder tijd verspillen aan onnodige taken

Boekhouders zijn vaak veel tijd kwijt aan zaken zoals:

 

  • Het najagen van de bonnen en facturen
  • Het handmatig invoeren en boeken van bonnetjes
  • Herhaaldelijk klanten mailen over onduidelijke transacties

 

Werkzaamheden die veel tijd kosten en eigenlijk niet meer van deze tijd zijn.

 

En vergeet niet de drukte op de laatste dagen van het kwartaal, als een ondernemer de schoenendoos met bonnen net voor de aangifte-datum komt brengen.

 

Met alle technologische ontwikkelingen is de grote vraag: kan dit niet anders?

Jij adviseert, Tellow automatiseert

Iedere boekhouder wil zijn tijd graag effectief besteden. Het najagen van bonnen is voor niemand een feestje.

 

Tellow helpt je bij het automatiseren van het proces:

  • Ondernemers voegen bonnen en facturen direct toe
  • Tellow boekt de bonnen op de juiste plek
  • De realtime bankkoppeling garandeert accurate data

 

Deze manier van werken levert meer op dan alleen tijdsbesparing. Het voorkomt stress aan het einde van een kwartaal, geeft meer tijd voor advies en focus op de positieve contactmomenten met de klant.

Ultiem gebruiksgemak voor boekhouders en ondernemers

Tellow stimuleert ondernemers om de boekhouding bij te houden.  Realtime inzicht zorgt voor controle en de meldingen van Tellow zorgen dat ondernemers hun administratie gedurende het kwartaal bijhouden.

 

Als boekhouder krijg je een aparte inlog én een boekhoudrol met meer functionaliteiten. Zo kan je eenvoudig meekijken met de gebruikers en heb jij als boekhouder tegelijkertijd alle mogelijkheden om aanpassingen te doen.

Dit zijn de boekhouders die graag gebruik maken van Tellow

Lees Meer

Krachtige bewezen technologie

Tellow is ontwikkeld vanuit Rabobank met als doel om zzp’ers te helpen met succesvol ondernemen. En dat gaat verder dan alleen Rabobank klanten. Iedere zzp'er moet Tellow kunnen gebruiken, daarom worden alle banken aangesloten op Tellow.

Lyanthe is dé marktleider op het gebied van geautomatiseerde documentverwerking. De combinatie van bancaire degelijkheid en een innovatief gebruiksvriendelijk dashboard is het resultaat. Boekhouders en accountants kunnen zich zo richten op de meest waardevolle zaken: de toekomst van de onderneming.

 

Tellow heeft recent het Zeker-OnLine Keurmerk in ontvangst mogen nemen. En daar zijn wij trots op! Zeker-OnLine stelt de betrouwbaarheid van online (cloud) diensten vast, zoals die van Tellow.

"Het Zeker-Online boekhoudkeurmerk van Tellow staat voor betrouwbaarheid en veiligheid.”

Waar je ons kunt vinden

Wij zijn op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur telefonisch of per chat te bereiken. Ons een mail sturen kan altijd natuurlijk. We doen ons best om je dan binnen 24 uur te helpen.

 

085 – 8885057

[email protected]

Veelgestelde vragen door boekhouders

Er is een aparte login aan te vragen voor een boekhouder of extra gebruiker. Dit kan onder <Instellingen><Gebruikers en rollen> in de web-versie van Tellow. 
Wanneer het gaat om een boekhouder, dan verschijnt de optie <Geavanceerd> in het account. Onder dit tabblad zitten extra boekhoudkundige functionaliteiten. Deze zijn niet standaard zichtbaar voor de zzp’er zelf. 
Aan deze extra functionaliteiten zitten geen kosten verbonden. 
Rapportage - Tellow Web
Via deze link kom je in de demo terecht. Daar bekijk je hoe de Tellow omgeving eruit ziet. In het Help Center vind je nog veel meer informatie over de werking van Tellow. 

 

Tellow zorgt ervoor dat de zzp’er zijn administratie zelfstandig bijhoudt en de kwartaalaangifte kan doen. We leveren echter geen boekhoudkundig advies aan onze gebruikers. Wij zien boekhouders dan ook zeker als toegevoegde waarde op Tellow. 

Gebruikers houden eenvoudig de administratie bij en jij kan je volledig richten op het ondersteunen. Bijvoorbeeld door het controleren van de aangiftes in Tellow, het opstellen van de IB-aangifte of het bieden van advies.

Lees hier meer.

Meer weten over Tellow?