Shape Created with Sketch.

Nieuw feature:
chat met support vanuit app

Meet onze Product Fellow Remco! Hij begeleidt alles rondom het ontwikkelproces van Tellow. Ook deze week heeft hij er weer voor gezorgd dat er een nieuwe versie live staat. Naast dat de leesbaarheid van de invoervelden (voor onder andere facturen) is verbeterd, zijn er ook een aantal nieuwe functionaliteiten opgeleverd:

Chat direct met support vanuit app

Vanaf deze week kan je, met de nieuwe versie voor iPhone, ook chatten vanuit de app. Onder ‘Menu’ vind je de knop ‘Support’. Zo start jij de chat met onze Support Fellows! Deze functie komt snel ook beschikbaar voor Android.

 

 

Homepagina toont nu belangrijke acties

Acties en meldingen worden vanaf nu getoond op het Home-scherm. Hiermee heb je altijd inzicht in wat je nog moet doen en houden we je verder op de hoogte van wat er gebeurt in je account.

 

Wanneer je op de meldingen klikt, krijg je een lijst van alle transacties waar nog een bon bij mist. Zo blijf jij altijd bij.

 

 

 

Deel bonnen vanuit e-mail met Tellow

Je hebt vast wel eens een foto of ander bestand via e-mail of Whatsapp gedeeld. Nu kun je dat ook met Tellow doen.

 

Zo kan je direct vanuit jouw mail, Google Drive, Icloud en vele andere websites of apps bestanden, zoals een telefoonrekening, delen met ons. Het bestand wordt meteen geüpload en wij gaan aan de slag om deze in je boekhouding te verwerken. Makkelijk toch?

 

  1. Open het bestand dat je wilt uploaden
  2. Klik op de ‘Deel-knop’
  3. Als Tellow er nog niet bij staat, tik dan op de drie puntjes voor meer apps. Zet ‘Delen’ aan bij Tellow
  4. Ga terug, kies Tellow en de rest wijst zichzelf!

 

Tellow 3 maanden op proef?