Shape Created with Sketch.

Hello!
Wij zijn Tellow

Het is onze missie om de administratie voor ondernemers eenvoudiger te maken

Tellow is dé boekhoud app speciaal voor zzp’ers en het is onze missie om de administratie voor ondernemers eenvoudiger te maken. Tellow is de manier om altijd en overal volledig inzicht en overzicht te hebben in je financiële zaken. Via app en web. Met ons team van specialisten op het gebied van ondernemen, financiën en techniek werken we er hard aan om van Tellow een succes te maken. Want wij zijn ondernemers, net als jij!

Samen met zzp’ers maken we Tellow steeds beter

Tellow is mede ontwikkeld met zzp-ers. Samen met hen hebben we Tellow getest tot iedereen er happy mee was. En dat blijven we doen. Want in de praktijk blijken er altijd zaken te zijn die nog beter kunnen. Daarom horen we graag je opmerkingen en suggesties. Zo maken we Tellow samen steeds beter. Zie hieronder hoe je ons kunt bereiken!

Zonder innovatie geen vooruitgang. Oud denken biedt immers geen toekomst. De Rabobank innoveert voor haar klanten en geeft ruimte aan innovatieve bedrijven. Dat kunnen ook Rabobank-medewerkers zijn met een goed idee. Zo is Tellow begonnen. Het zaadje is geplant binnen de Rabobank.

 

Vervolgens is het Tellow team als zelfstandige onderneming met Rabobank als aandeelhouder verder gegroeid. Rabobank wil met Tellow de financiële positie van zzp’ers in Nederland helpen verbeteren. Op een manier die past bij deze tijd en de wensen en behoeften van de (startende) ondernemers zelf.

Tellow is een innovatie van Rabobank

 

Startups


Innovatief ondernemen


Technische trends


Onze specialisten

 

Stichting Zeker-Online

Tellow is deelnemer van Stichting Zeker-Online. Wij werken toe naar het verkrijgen van Keurmerk van de Stichting voor Tellow.”

 

Waar je ons kunt vinden

Wij zijn op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur telefonisch of per chat te bereiken. Ons een mail sturen kan altijd natuurlijk. We doen ons best om je dan binnen 24 uur te helpen.

 

KvK: 30046259

Btw: NL003347436B01

Tellow 3 maanden op proef?