Shape Created with Sketch.

Of het nou komt door het vertrek van banen naar de lagelonenlanden, door de komst van de robots, of door de flexibilisering van de arbeidsmarkt: in onze economie is zzp’en de toekomst van werk. Steeds meer mensen werken voor zichzelf en niet meer voor een baas. Of we het nou leuk vinden, of niet.

 

Bij Tellow vinden we dat dus wél leuk. Freelancen betekent namelijk minder sleur en minder ‘ik-kan-geen-vrij-krijgen-van-mijn-baas’. Het betekent juist veel meer vrijheid, en je meer trots voelen over het geld wat je helemaal zelf verdient. Onderzoek bewijst dit: volgens het CBS ervaren zzp’ers meer bevlogenheid in hun werk. Kortom: Met freelancen haal je meer uit je leven, vinden wij. Daarvoor nemen échte freelancers graag een beetje risico op de koop toe.

Daarom vinden we dat iedereen in staat moet zijn om het zzp'en uit te proberen.

Kijken hoe het vrije leven bevalt. Maar waar begin je? Zelf je boekhouding doen blijkt voor velen een grote drempel te zijn.

Dat is de reden dat we een tool hebben gebouwd die je boekhouding extreem eenvoudig maakt.

Iedereen roept het, wij doen het. Maar we zijn super-ambitieus en we willen nog veel meer toepassingen gaan bedenken die ervoor zorgen dat zzp’en makkelijker en leuker wordt dan ooit. Denk aan een superhandige urenregistratie-tool, of een toepassing die tot op de cent nauwkeurig kan berekenen hoeveel geld je moet reserveren voor de inkomstenbelasting. En wie weet verzinnen we ooit nog een innovatieve arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Maar hey: First things first. Op dit moment richten we ons bij Tellow volledig op onze boekhoudtool. Doel is om ervoor te zorgen dat jij geen enkele zorg hebt over je administratie, zodat je als zelfstandige kan doen wat je het liefste doet met je werk én met je leven.

 

Lang leve de zzp’er!

Meld me aan!

Why

Zzp’ers de vrijheid geven om te ondernemen

Omdat zelfstandig ondernemen een feestje is!

How

We beginnen met het automatiseren van de boekhouding

Het plezier van een goede administratie!

What

Wij maken gebruiksvriendelijke en tijdbesparende oplossingen

Zodat jij kan ondernemen met een glimlach.

Bevlogen

De founders

Tellow is opgericht in 2015, door onze 2 founders Hidde Bulthuis en Jochem Baars.

Hidde

Jochem

Verantwoordelijk

1001 boekhouders

999 in het land, en twee in Utrecht.

Sander

Ruard

Creatief

Design, gebruiksgemak en slimme oplossingen

 

Ferdinand

Cynthia

Klantgericht

Onze marketingtijgers

Het succes van Tellow komt door de focus op onze missie en de wensen van onze klanten. Tijdens onze introductiecampagne mochten we de eerste maand gelijk +4.000 aanmeldingen verwelkomen.

Evert

Claire

Beer,
Onze kantoorhond

Respectvol

Productontwikkeling doen we samen met onze klanten

Ingrid

Tjerk

Nick

Behulpzaam

Support met een smile!

Wij doen elke dag ons best om jullie te helpen en het ondernemen nog leuker te maken. Vragen stellen mag via chat, telefoon en mail.

Fleur

Niels

Adine

Tellow is een innovatie van Rabobank


 • Zonder innovatie geen vooruitgang. Rabobank wil met Tellow de financiële positie van zzp’ers in Nederland helpen verbeteren. Op een manier die past bij deze tijd en de wensen en behoeften van de zzp’ers zelf.

   

  KvK: 30046259
  BTW: NL003347436B01

Keurmerk


 • Als 7de van de ruim 300 pakketten in Nederland, heeft Tellow recent het Zeker-OnLine Keurmerk in ontvangst mogen nemen. Dat maakt Tellow niet alleen een van de weinige maar ook de snelste in het behalen van dit certificaat. En daar zijn wij trots op!

   

  Als je meer wilt weten over dit betrouwbaarheidskeurmerk dan lees je alles hierover op de website van Zeker-OnLine.

Partners


 • Lyanthe is dé marktleider op het gebied van geautomatiseerde documentverwerking. Zo helpen zij Tellow met het verwerken van alle bonnen & facturen. De combinatie van bancaire degelijkheid en een innovatief gebruiksvriendelijk product is het resultaat. Boekhouders en accountants kunnen zich zo richten op de meest waardevolle zaken: de toekomst van de onderneming.

 • OWOW is ons award-winnend creatieve bureau uit Eindhoven. Deze whizzkids hebben ons geholpen met het ontwerpen van het Tellow merk en alle uitingen, de Tellow web én app klantomgeving, en onze campagnes.

 • De technische rockstars van Move4mobile helpen ons om toffe nieuwe features voor onze apps te bouwen. Dankzij deze partners wordt Tellow dus elke keer nog beter en mooier!

Tellow 3 maanden op proef?