9,0 10 85 Tellow
 09-11-2018
8,6
Makkelijk programma in gebruik, heb meteen overzicht in de financiën.
Vriendelijke hulp op afstand die vragen beantwoord en problemen oplost.
Vero - Tilburg
 02-11-2018
10,0
Handig, makkelijk en tijdbesparend
Dirk
 17-10-2018
10,0
Tellow zorgt ervoor dat je vrijwel niet meer aan je boekhouding hoeft te denken. Met een klein beetje basiskennis kan je vrijwel alles zelf. En wanneer iets niet lukt dan kan je ze heel eenvoudig bereiken via de chat of zelfs Whatsapp. Ze helpen vrijwel altijd binnen 24 uur en lossen altijd het probleem op.
Kasper - Utrecht
 24-09-2018
10,0
Fijne service en lekker mobiel.
Mariëtte - Nispen
 04-09-2018
9,0
Tellow helpt mij om gemakkelijk zelfstandig de boekhouding te doen. De communicatie verloopt zeer prettig door het enthousiasme en de deskundigheid van de medewerkers. Bereikbaarheid van helpdesk is bijzonder goed.
Rosemarijn Atalante - Hoofddorp
 29-08-2018
10,0
Goed geholpen
Nikki
 06-08-2018
10,0
Hier een hele goede ervaring met Tellow. Alles bij de hand op mijn mobiele telefoon. Na een afschrijving van mijn rekening krijg ik een melding van Tellow. Ik kan hierna direct een foto van het bonnetje/ factuur toevoegen. Bij vragen krijg ik vrijwel direct antwoord en wordt goed geholpen als iets niet lukt.
 02-08-2018
8,8
Een zeer prettig vriendelijk programma om bij te blijven met de administratie. Erg vriendelijke behulpzame en meedenkende medewerkers.
Mieke
 20-07-2018
9,2
Tellow werkt super. In het begin is het even wennen en kost het nog meer tijd (mede door mijn schaduwboekhouding er nog bij te doen). Maar daarom is het heel fijn dat de support zo goed bereikbaar is en erg goed helpt. Ze denken ook echt met je mee. Na ruim 2 kwartalen draaien werkt bij ons nu alles via tellow en nu levert het tijd op. Ook de kosten haal ik eruit, doordat tellow alles constateert (dubbel betaalde rekening bijvoorbeeld) waar ik zelf nooit achter gekomen zou zijn.
Iris
 13-07-2018
10,0
Wat een fijne app en fijne support!!! Al 20 jaar heb ik een gruwelijke hekel aan mijn boekhouding maar jullie maken er inderdaad een feestje van !!! Thanks!!
Jolien
 11-07-2018
10,0
Altijd een frisse weerzin gehad voor het bijhouden van mijn financiële administratie. Met het gebruik van Tellow is dat voorbij. Wat een feestje om met zoveel gemak de zaken op orde te hebben.
Karl - Arnhem
 04-07-2018
9,2
Overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik en goede helpdesk. Uitstekende tool voor mij als startende zzp-er. Zeker goed voor een positieve aanbeveling.
Iris
 02-07-2018
9,4
Super makkelijk programma en hele fijne support!
Roland - Deurne
 20-06-2018
8,4
Zeer fijn in gebruik, je moet er op je gemak mee gaan zitten spelen en dan komt het goed.
Emrah - Doetinchem
 13-06-2018
9,4
Simpele app dat zeer goed werkt.
Begrijp je iets niet? De support team reageerd redelijk snel. Vaak lossen ze de problemen voor je op
 06-06-2018
10,0
Dit is een systeem voor zzp’ers om snel in te boeken en overzicht te houden.
Ook het btw formulier staat op tijd klasr en is ingevuld. Echt een eitje. Ik beveel iedereen aan om dit systeem te gaan gebruiken.
Axel - Steenbergen
 02-06-2018
9,8
Eerlijk waar de beste service die ik ooit heb meegemaakt! Wat een prettige en toegankelijke support van Tellow, er wordt altijd snel gereageerd op vragen met complete en duidelijke antwoorden! Er word met je meegedacht en naar oplossingen gezocht! Al je zorgen worden uit handen genomen. Een lang verhaal kort, helemaal top!
Dwayne - Breda
 23-05-2018
8,8
Tellow werkt top, maar de extra hulp van service is helemaal geweldig!
Eline - Bussum
 10-05-2018
6,8
moet soms wat lang wachten voordat ik support krijg via de chat.
Alex
 09-05-2018
10,0
Als beginnende zelfstandige Tellow gaan gebruiken. Wat een fijne tool. Wanneer je een vraag hebt word je direct vakkundig en doelgericht ondersteunt. Zo ook vandaag door Romy die een topper is! Fijn dat er mensen zijn die het goed begrijpen en het ook helder kunnen uitleggen. 😊
Romy - Den Haag
 04-05-2018
10,0
Sinds april als ZZP-er gestart en was nog zoekende naar een overzichtelijke en snelle manier van boekhouden. Tellow is hierin een top uitkomst! Verder staat het support team altijd voor je klaar mocht je ergens niet uitkomen.
Zeker aan te raden!
Robin - Hoorn
 04-05-2018
10,0
Bij elke vraag staan de medewerkers van Tellow je goed te woord, soms iets later, maar ze komen altijd terug met een antwoord waar je mee vooruit kan! En mocht je er niet uitkomen, helpen ze je altijd op weg! Zeer prettig samenwerken met zulke toppers. Echt iets wat ik als ZZP'er kan aanraden die geen verstand heeft van boekhouden (behalve van het sturen van verkoopfacturen :-P) en nee ik werd niet betaald voor deze goed review, ben gewoon enthousiast over ze!
 04-05-2018
10,0
Tellow is een erg fijne applicatie.
Wij gebruiken het voor ons marketing adviesbureau: Regiomarketeer uit Rosmalen.

Chris - Nieuweroord
 01-05-2018
10,0
Super team staat achter Tellow.
Voor al je vragen kun je terecht bij het Tellow team.
 01-05-2018
8,4
Maakt facturatie en boekhouding eenvoudig en supersnel
Jan - Nunspeet
 30-04-2018
8,6
Tot een jaar geleden was ik Algemeen directeur van een grote retailonderneming met 84 vestigingen. Voor de financiële en administratieve ondersteuningen was er een uitstekende CFO. Toen ik mijn adviesbureau begon was het even wennen om alles zelf te moeten doen maar tien ik Tellow eenmaal ontdekt had en gebruikte was het probleem van de ondersteuningen voor een groot deel opgelost en kon ik me weer op de inhoud gaan richten. Voor mij zijn het de vrienden en vriendinnen van Tellow.
Eugenie - Barendrecht
 29-04-2018
9,4
Zeer gebruiksvriendelijk programma met ontzettend enthousiaste, vriendelijke en toegankelijke medewerkers, voor de zzp’er die geen ingewikkelde boekingen zelf wil maken.
Marcella - Hendrik Ido Ambacht
 20-04-2018
8,8
Als zzp van het loge en saaie snelstart overgestapt naar Tellow! Had ik veel eerder moeten doen. Erg tevreden met Tellow, overzichtelijk, makkelijk in gebruik en door de app altijd bij de hand zodat je op rustige momenten de administratie heb bijgewerkt. Hierdoor is mijn administratie up-to-date en door de gezellige vormgeving en quotes tussendoor maakt het doen van de administratie een leuk klusje. Daarnaast handig dat je alle bonnen en facturen inscant met je telefoon en in in Twellow upload. Hierdoor geen verloren bonnetje meer en volle mappen. Owh en voor de kosten hoef je het niet te laten.
Menco - Eersel
 19-04-2018
8,6
Erg gemakkelijk en kostenefficiënter dan een boekhouder
Monique - Utrecht
 16-04-2018
8,6
De administratie was niet mijn favoriete onderdeel van het ondernemen, al begrijp ik door het geworstel in spreadsheets wel een beetje hoe het in elkaar zit. Met Tellow kan ik nog steeds goed zien wat er gebeurt, maar gaat alles automatisch en weet ik zeker dat het klopt. Ik heb nu zelfs zin om te zorgen dat alles weer up to date is en ga voor m'n plezier aan de administratie!
Goed dat Tellow steeds verder ontwikkeld wordt, zodat ook de dingen die nu nog handmatig of via support lopen straks ook vanzelf gaan.
Hilde - Baarn
 15-04-2018
9,4
Geweldig team achter Tellow: zeer behulpzaam en vriendelijk. De app zelf vind ik ook heel prettig en overzichtelijk. Natuurlijk zijn er soms minpuntjes, maar Tellow is in opbouw en welk programma is nou perfect?
Thérèse - Dinteloord
 13-04-2018
9,4
Snel, makkelijk, goede service. Overal te doen inderdaad. Ik hou wel van cijferen maar boekhouden kost me te veel tijd. Prima oplossing om dit via Tellow te doen.
Ga zo door!
Anne
 12-04-2018
10,0
Tellow maakt financiële administratie voor deze niet-financial heel fijn en overzichtelijk. De support is fantastisch (één van de belangrijkste aspecten van een service vind ik persoonlijk). De user interface is fijn en ik houd van opmerkingen als 'Eén klant is te laat met betalen. Pak ze!' Geinige dingen die de ervaring net wat leuker maken.
Yvonne - Malden
 12-04-2018
9,2
Ben heel blij met tellow , heb nu 2 maanden en bevalt prima heel makkelijk en overzichtelijk .ze bellen je zelfs op als je er niet uit komt ,
Nikki - Amsterdam
 05-04-2018
10,0
Eenvoudig in gebruik, de app maakt het handelen snel.
 05-04-2018
9,0
Nu 3 maanden tellow en zeer tevreden!
Ik ga er mee door 👍
 04-04-2018
9,4
Super eenvoudig!!! Iedereen aan te bevelen! Goede communicatie met support!! Erg tevreden
Kim - Delft
 04-04-2018
10,0
Tellow is gebruiksvriendelijk, zonder enige kennis kun je er je weg vinden. Tevens is de service van Tellow snel en kundig! Tot nu toe altijd prettig geholpen.
Simco - Schagen
 01-04-2018
9,4
Superhandig en gemakkelijk. Geen zorgen meer en altijd up-to-date
Stephen - Maastricht
 29-03-2018
10,0
Iwona - Rotterdam
 28-03-2018
10,0
Met Tellow gaat makkelijk!
Agnes - Nes
 27-03-2018
9,8
Je mag nooit een 10 geven maar dat verdient Tellow wel. Voor mij als een 0 met boekhouden en facturen maken is dit écht geweldig.
Tiffany - Utrecht
 26-03-2018
8,6
Super blij met Tellow. Eindelijk een methode om boekhouden snel en gemakkelijk te maken. De service van de medewerkers is ook erg prettig. Iedere vraag wordt persoonlijk beantwoord.
Tilburg
 24-03-2018
9,4
Jasper - Krimpen aan den ijssel
 23-03-2018
7,8
Werkt zeer goed, hier en daar nog een beetje bijschaven om het jargon voor de zzp-er met weinig skills te verduidelijken
René - Voorburg
 21-03-2018
8,0
Nu Tellow bijna 1 week in gebruik te hebben moet ik zeggen dat dit zeker een veel boekhoud rompslomp van mijn bord heeft gehaald. Factuur inboeken, boekingen op de rekening controleren of een inkoopbon uploaden. Dat zijn de enige 3 dingen waar ik me druk om hoeft te maken. Normaal deed ik mijn boekhouding eens in de maand en dan duurde het bijna 4 uur voor ik klaar was. En dan hopen dat het goed ging.

Tellow is nog niet perfect....voor mij. Wat ik mis is extra informatie bij de boekingen of facturen. De informatie die je zit zijn datum en de eerste regel van de boeking. Ik zou bivoorbeeld bij de factuur willen zien op welke kostenpost het geboekt is of wat ik de voorgaande keer heb ingevuld. Wellicht niet nodig, maar zorgt dat ik alles netjes houd.

Voor nu ben ik zeer tevreden. Kijken hoe het over een halfjaar is. ;)
 20-03-2018
8,0
Ik ben onlangs begonnen als ZZP-er en maak gebruik van Tellow. Tot nu toe zijn mijn ervaringen heel positief. Als je vragen hebt wordt je altijd snel geholpen. Het voelt alsof je een persoonlijke boehouder hebt!
Jan Jaap - Rotterdam
 19-03-2018
8,6
Prettig systeem en een fantastische helpdesk! Aanrader, het werkt erg gemakkelijk, ook voor de niet-boekhouders onder ons waartoe ik ook behoor.
Mike - Gorinchem
 18-03-2018
9,0
Niks op aan te merken! Ga zo door :)
Wil - Groot-Ammers
 17-03-2018
9,2
Ik hou niet van boekhouden. Ik ben graag met mijn core business bezig. Ontwerpen, vorm geven, leuke ideetjes verzinnen. Door de gezellige actie ‘Hello Tellow’ dacht ik: ‘dit is het!?’ Ik ben overgestapt op Tellow. Is een klus klaar dan maak ik gelijk een factuur. Deze mail ik naar mijn klant. Ik kan goed zien als iemand betaald heeft. Ook als een klant te laat betaald. Erg overzichtelijk. En om eerlijk te zijn, vind ik boekhouden zo nog leuk ook.

Ik zou zeggen: ‘stop met klooien en ga werken met Hello Tellow’.
Monique - Badhoevedorp
 16-03-2018
8,4
een goed werkend administratiepakket met een deskundige en behulpzame supportafdeling
Peter - Rosmalen
 16-03-2018
8,6
Prettig als je een vraag hebt, dat er redelijk snel wordt gereageerd. Tot nu toe alles nog opgelost! Soms wordt het voor je opgelost en passen ze een en ander aan voor je!
 16-03-2018
7,4
Praktisch en eenvoudig in gebruik. Op onderdelen nog voor verbetering vatbaar (b.v. btw rapportages). Helaas ervaar ik ook nog een aantal kleine onvolkomenheden/ foutjes in het programma. Bij melding/ vragen krijg je deskundige en duidelijke terugkoppeling vanuit Tellow.
Rob - Pijnacker
 15-03-2018
7,2
Over het algemeen werkt het goed. Het is soms nog een beetje zoeken hoe je sommige facturen moet up loaden.
Dit omdat ik veel gebundelde fucteren heb die in 1 keer worden afgeschreven.
Hanny - Maasdijk
 14-03-2018
10,0
Vanaf het begin van Tellow enthousiast! Altijd hulp en makkelijke te bereiken. En het voordeel scheelt veel boekhoudkosten! Boekhouden is makkelijk en simpel. Van factuur naar betaling, alles in 1 makkelijk programma
F. - Rotterdam
 14-03-2018
9,6
Alles is prima, maar ik hoop dat met aangifte BTW goed komt.
Mitchell - Oirsbeek
 14-03-2018
8,8
Het werken met Tellow is heel erg makkelijk om tussendoor snel te doen!
Jp - Roosendaal
 14-03-2018
10,0
Vriendelijk en meedenkend personeel. Uiteraard zit er verschil van persoon tot persoon in de zin van zakelijk tot persoonlijk waardoor ze iedereen, ongepaste wijze, van dienst kunnen zijn.
Pietsje - Drachten
 14-03-2018
10,0
Vorig jaar startte ik mijn bedrijf en heb me direct aangemeld voor Tellow. Zonder al teveel studie of theorie houd ik mijn eigen administratie/boekhouding bij en ik word daarbij prima ondersteund door de medewerkers van Tellow. Deskundige mensen die altijd voor me klaar staan en goed meedenken.
Ik ben zeer tevreden en raad Tellow zeker aan als boekhoudtool voor (startende) zzp'ers.
André
 14-03-2018
8,8
Anoniem - Amsterdam
 14-03-2018
10,0
Onwijs tevreden!
 14-03-2018
6,6
Op alle punten vind ik Tellow positief, behalve op gebruiksvriendelijkheid en dat is voor mij toch het meest belangrijk. Voor mij is het onpraktisch dat het verwerken van de bonnen zo lang duurt en dat de facturen niet helemaal naar mijn wens kunnen worden aangepast.
Dan kies ik toch voor mijn eigen excel bestanden.
Eric - Houten
 08-03-2018
8,4
Plezierige interface met een dashboard waar je meteen alle relevante informatie op vindt. Leercurve is niet te stijl, de support is bovendien uitstekend. Na een paar keer heen en weer mailen met vragen werd ik spontaan gebeld telefonisch verder geholpen.
Wannes - Schiermonnikoog
 06-03-2018
10,0
Een snelle en handige manier van boekhouden! Er zitten echte mensen achter de Support die je gericht, vakkundig en persoonlijk kunnen helpen. De koppeling met rabobank zorgt ervoor dat er geen bonnetje verloren gaat!
Reinder - Velserbroek
 02-03-2018
10,0
Met mijn boekhouding overgestapt op Tellow van de Rabobank. Was even wennen maar werkt perfect en de service daar is buitengewoon perfect te noemen. www.tellow.nl
 28-02-2018
8,6
Goed, simpel en snel.
Richard - Den haag
 27-02-2018
8,8
Ff wennen daarna ideaal
Natasja - Uitgeest
 27-02-2018
9,0
Het programma is nog volop in ontwikkeling. Daardoor verandert er veel. Maar bij vragen altijd snel en deskundig antwoord. Dit maakt dat ik als kleine zzper mijn eigen boekhouding kan doen en verl tijd en geld bespaar
Douwe - Joure
 27-02-2018
7,8
tot nu toe werkt het prima en al mijn vragen zijn naar tevredenheid beantwoord. minpuntje is wel dat het meer dan 3 uren duurde dat ik antwoord op de chat kreeg
Niels - Hengelo
 22-02-2018
8,6
Ben een leek op het gebied van boekhouding, dit programma is erg makkelijk en toegankelijk, als je er niet zelf uit komt snel en persoonlijk contact en advies, kan het iedereen aanraden
Dirck - Dokkum
 22-02-2018
9,0
Tellow is voor mij een heel goede oplossing om de administratie op orde te houden. Hoewel ik geen ingewikkelde boekhouding heb, is het net een stapje verder om aan alle formele eisen te kunnen voldoen. Dan heb je aan Tellow een goede partner. En, heel belangrijk, Tellow staat je bij met raad en daad, in een oogwenk nog wel.
Ronald - Heemstede
 21-02-2018
8,0
Voor mij zou het goed uitkomen als de factuur lay out aangepast kon worden, of zelf aan te passen is.
Dit omdat ik al lang met eigen briefpapier werk.
Verder werkt het helemaal top.
Zoeken en uitvinden moeten we met ieder nieuw programma.
Marco - Werkendam
 20-02-2018
9,0
Duidelijk en overzichtelijk! werkt erg handig met App op smartphone. Bonnetjes scannen met camera is een slimme feature.
Eric - Schagen
 16-02-2018
8,4
Agnes - Nes
 14-02-2018
9,0
Netjes en duidelijk geholpen!
Margriet - Maasland
 08-02-2018
7,8
Na wat strubbelingen in het begin (die vooral ook kwamen door te snel te gelijk alles willen) kreeg ik contact met Niels van support. Gelukkig hielp hij mij door de nieuwe stappen heen en tada! Ik denk dat ik hem nu onder de knie heb na drie weekjes 😉
Jan Jaap - Rotterdam
 08-02-2018
8,6
Ik ben een nieuwe gebruiker van Tellow. Het werkt verrassend gemakkelijk. Belangrijkste vind ik echter de helpdesk, die is snel, accuraat en vriendelijk. Ik krijg altijd binnen een paar uur een reactie, ook op niet al te slimme vragen :-)
Robert - Berkel-Enschot
 08-02-2018
8,8
Ik ben net gestart met Tellow en nu al erg te spreken over de gebruiksvriendelijkheid, prijs, mogelijkheden en de stijl van communiceren. Sluit helemaal aan bij mij als éénpitter met een weinig complexe boekhouding, waar ik ook nog eens helemaal geen zin in heb. Natuurlijk nog wel wat "hikopjes" maar dat ligt ook nog deels aan mijn onervarenheid. Je voelt en ziet dat ze aan het ontwikkelen zijn, naar me luisteren en ik groei graag dat laatste stukje met ze mee. Top!
Ronald
 08-02-2018
8,0
1 Januari gestart, en alles lukt redelijk vlotjes.
Enkele hulp vragen gestuurd, waarop duidelijk antwoord kwam. Facturen jammer genoeg niet aan te passen voor mijn briefpapier, en enveloppen.
Jaap - Bennekom
 07-02-2018
9,6
Ben als starter erg tevreden over Tellow. Heb eind januari mijn eerste omzetbelasting betaald aan de Belastingdienst (jééj). De BTW rapportage maakt dit wel heel eenvoudig.

Tellow is functioneel ingericht. In tegenstelling tot klassieke boekhoudpakketten -ik heb er een behoorlijk aantal geprobeerd- beperkt Tellow zich tot de meest relevante informatie en functies. Hierdoor begrijp je wat er gebeurt en dat is prettig.

Bovendien word ik gewoon vrolijk van de site en de grappige teksten die er tussendoor staan. Het lijkt wel een beetje geïnspireerd door de 'Hoppa!' die je van Flitsmeister krijgt bij het bevestigen van een flitser :) Hierdoor wordt boekhouden leuk om te doen.

Je kunt overigens niet alles zélf doen op Tellow. Zo moest ik bijvoorbeeld een aantal boekingen van zakelijk naar privé omboeken (reservering belastinggeld verkeerd geboekt, foutje van mij).

Hiervoor ben je dus afhankelijk van Support. Deze ervaring leert echter dat de medewerkers van Tellow Support niet alleen snel, maar ook goed werk leveren.

Ik ben erg blij met Tellow als steun van mijn administratie en blijf!
Valerie Ketjen - Den Haag
 07-02-2018
9,8
Eindelijk een applicatie die boekhouden leuk maakt! Nooit gedacht dat ik zo blij zou worden van het verwerken van bonnetjes en transacties;) Super gebruiksvriendelijk. En dan de reportages! Geweldig om op ieder moment inzicht te hebben in BTW-overzicht, balans en V&W rekening. Overzichten die ik wel begrijp alleen zelf niet kan opstellen. Dit gaat me honderden euros aan administratiekosten schelen! Nog geen ervaring wat deskundigheid betreft. Wel super ondersteuning. Kortom: heel erg blij mee! Enorme dank Tellow voor het ontwikkelen van deze geniale applicatie.
Rob - Nijmegen
 07-02-2018
5,6
Ik gebruik tellow sinds kort en in de proefperiode. Hoewel het zeker een verlichting biedt bij het boekhouden zijn er best wel wat zaken die bij mij vraagtekens oproepen.
. teneerste de telefonische helpdesk staat standaard op voicemail. Ik heb dit nu een aantal keer geprobeerd.
De chat functie werkt, hetzij langzaam. Van direct contact is geen sprake. Meestal zit er een uur tot 2 uur tussen vraag en contact. Wel werd mij op een gegeven moment telefonisch contact aangeboden. De support leek ook terzakekundig.

De 'handleiding' van tellow is uiterst summier. Een paar video's over de belangrijkste onderwerpen die helaas niet erg diepgravend op de functies en mogelijkheden van Tellow in gaan.

Tellow lijkt nog niet uitontwikkeld/ volwassen. Hoe voer je bijvoorbeeld facturen uit het vorige boekjaar in die in het huidige boekjaar zijn bijgeschreven?

Hoe ga je om met creditfacturen van geretourneerde producten die contant zijn uitbetaald.

Hoe koppel je meerdere facturen aan 1 afschrijving als je de facturen in 1 keer hebt voldaan?

Kortom tot nu toe lijkt tellow mij een leuk hulpmiddel.maar voor een serieuze administratie is er meer nodig. Ik zal in deze fase zeker nog niet gaan betalen voor de dienst.

Bovenstaande commentaren zijn natuurlijk met het voorbehoud dat ik wellicht enkele functies van Tellow nog niet ontdekt heb of begrijp. Blijft staan de een goede diepgravende gebruikershandleiding of een snelle support hier erg zou bij kunnen helpen.
Nick - Amsterdam
 22-01-2018
8,4
Tjerk - Utrecht
 22-01-2018
8,8
Evert - Amsterdam
 22-01-2018
9,2
Tellow bespaart veel tijd!

Tellow 3 maanden op proef?