Shape Created with Sketch.

Vind alle support tips & tricks
snel via een zoekopdracht

Niet gevonden wat je zocht?
088 – 727 04 00 hellow@tellow.nl Neem contact op

Veelgestelde vragen

Je kan Tellow nu 3 maanden uitproberen. Tellow is maandelijks opzegbaar en zal aan het einde van de betreffende maand niet meer actief zijn. Wel zijn de gegevens en documenten nog tot 13 maanden na opzegging beschikbaar.

 

Opzegging kan alleen bij Tellow zelf en niet via een Rabobank medewerker. Stuur in dat geval een e-mail sturen naar support@tellow.nl, met daarin de opzegging en vermelding van jouw KvK nummer.

 

Het is zeker mogelijk om over te stappen van een ander boekhoudpakket naar Tellow. Bij aanmelding doorloop je een stappenplan waarin je gevraagd wordt een eindbalans van het vorige pakket op te voeren als beginbalans in Tellow. Hiermee verhuis in feite jouw boekhoudkundige historie naar Tellow. De eindbalans vind je in jouw vorige pakket of vraag je op bij je boekhouder. Ook openstaande facturen, die nog van belang zijn, zet je over.

 

Heb je niet alle gegevens bij de hand, dan is deze informatie op een later moment aan te vullen in je persoonlijke omgeving. En mocht je toch hulp nodig hebben, dan helpen wij je graag!

Group 2 Created with Sketch. Beginbalans - Tellow Web
Nieuwsgierig wat Tellow voor jou kan betekenen? We leggen het hier kort aan je uit:
Group 2 Created with Sketch. Algemeen - Tellow App
Group 2 Created with Sketch. Algemeen - Tellow Web

Met de Tellow app scan je bonnen gemakkelijk in, zodat Tellow ze kan gaan verwerken. In de video lopen we alle stappen met je door. Easy does it! Een telefoonrekening in PDF? Ook die verwerkt Tellow voor je. Hoe je deze upload, vertellen we je in de video.

Group 2 Created with Sketch. Bonnen scannen - Tellow App
Group 2 Created with Sketch. Bonnen Invoeren - Tellow Web

Heb je een financiële administratie gehad in het vorige boekjaar? Dan krijg je te maken met de begin- en eindbalans. Dit is in feite jouw boekhoudkundige geschiedenis. Deze is nodig om jouw administratie compleet te maken.

 

De eindbalans vind je in je vorige boekhoudpakket, of vraag je aan je boekhouder. Bekijk daarna de video en volg de aangegeven stappen.

Group 2 Created with Sketch. Beginbalans - Tellow Web

Facturen maken kan zowel via de Tellow app als via je browser op je laptop of iPad. De video’s hieronder laten zien hoe je dit doet.

 

Daarnaast helpt Tellow je met het beheren van je facturen, bijvoorbeeld door ze op ‘Betaald’ te zetten bij betaling. Ook zet Tellow een betalingsherinnering klaar waar nodig. In de video’s lichten we alle opties en de voordelen toe.

Group 2 Created with Sketch. Facturen maken - Tellow App
Group 2 Created with Sketch. Facturen maken - Tellow Web
Group 2 Created with Sketch. Factuur beheren - Tellow Web
Group 2 Created with Sketch. Facturen herinneren - Tellow App

Deze zoekterm staat niet onze FAQ

We helpen je natuurlijk ook gewoon graag verder via de telefoon of mail!

Waar je ons kunt vinden

Wij zijn op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur telefonisch of per chat te bereiken. Ons een mail sturen kan altijd natuurlijk. We doen ons best om je dan binnen 24 uur te helpen.


088 – 727 04 00

hellow@tellow.nl

Tellow 3 maanden op proef?