Shape Created with Sketch.
Niet gevonden wat je zocht?
085 - 8885057 hellow@tellow.nl Neem contact op

Het is onze missie om zzp’ers te helpen ondernemen

Of het nou gaat om een vraag of een goede suggestie voor Tellow, wij staan voor je klaar!

 

Wij proberen zoveel mogelijk om je dezelfde dag nog een antwoord te geven. Naast dat je ons mag bellen of mailen is het ook mogelijk om je vraag per chat te stellen. Wil je toch eerst zelf kijken of je eruit komt? Dan vind je alle veel gestelde vragen in ons Tellow Help Center.

 

Niet gevonden wat je zocht op onze website? Neem contact op met Tellow Support: 085 – 8885057

Fleur

Niels

Adine

"Zeer gebruiksvriendelijk programma met ontzettend enthousiaste, vriendelijke en toegankelijke medewerkers, voor de zzp’er die geen ingewikkelde boekingen zelf wil maken."
Eugenie uit Barendrecht
"Geweldig team achter Tellow: zeer behulpzaam en vriendelijk. De app zelf vind ik ook heel prettig en overzichtelijk. Natuurlijk zijn er soms minpuntjes, maar Tellow is in opbouw en welk programma is nou perfect?"
Hilde uit Baarn
"Super team staat achter Tellow. Voor al je vragen kun je terecht bij het Tellow team."
Chris uit Nieuweroord

Veelgestelde vragen

Je kan Tellow nu 3 maanden uitproberen. Tellow is maandelijks opzegbaar en zal aan het einde van de betreffende maand niet meer actief zijn. Wel zijn de gegevens en documenten nog tot 13 maanden na opzegging beschikbaar.

 

Opzegging kan alleen bij Tellow zelf en niet via een Rabobank medewerker. Stuur in dat geval een e-mail sturen naar support@tellow.nl, met daarin de opzegging en vermelding van jouw KvK nummer.

 

Het is zeker mogelijk om over te stappen van een ander boekhoudpakket naar Tellow. Bij aanmelding doorloop je een stappenplan waarin je gevraagd wordt een eindbalans van het vorige pakket op te voeren als beginbalans in Tellow. Hiermee verhuis in feite jouw boekhoudkundige historie naar Tellow. De eindbalans vind je in jouw vorige pakket of vraag je op bij je boekhouder. Ook openstaande facturen, die nog van belang zijn, zet je over.

 

Heb je niet alle gegevens bij de hand, dan is deze informatie op een later moment aan te vullen in je persoonlijke omgeving. En mocht je toch hulp nodig hebben, dan helpen wij je graag!

Group 2 Created with Sketch. Beginbalans - Tellow Web
Nieuwsgierig wat Tellow voor jou kan betekenen? We leggen het hier kort aan je uit:
Group 2 Created with Sketch. Algemeen - Tellow App
Group 2 Created with Sketch. Algemeen - Tellow Web

Met de Tellow app scan je bonnen gemakkelijk in, zodat Tellow ze kan gaan verwerken. In de video lopen we alle stappen met je door. Easy does it! Een telefoonrekening in PDF? Ook die verwerkt Tellow voor je. Hoe je deze upload, vertellen we je in de video.

Group 2 Created with Sketch. Bonnen scannen - Tellow App
Group 2 Created with Sketch. Bonnen Invoeren - Tellow Web

Heb je een financiële administratie gehad in het vorige boekjaar? Dan krijg je te maken met de begin- en eindbalans. Dit is in feite jouw boekhoudkundige geschiedenis. Deze is nodig om jouw administratie compleet te maken.

 

De eindbalans vind je in je vorige boekhoudpakket, of vraag je aan je boekhouder. Bekijk daarna de video en volg de aangegeven stappen.

Group 2 Created with Sketch. Beginbalans - Tellow Web

Facturen maken kan zowel via de Tellow app als via je browser op je laptop of iPad. De video’s hieronder laten zien hoe je dit doet.

 

Daarnaast helpt Tellow je met het beheren van je facturen, bijvoorbeeld door ze op ‘Betaald’ te zetten bij betaling. Ook zet Tellow een betalingsherinnering klaar waar nodig. In de video’s lichten we alle opties en de voordelen toe.

Group 2 Created with Sketch. Facturen maken - Tellow App
Group 2 Created with Sketch. Facturen maken - Tellow Web
Group 2 Created with Sketch. Factuur beheren - Tellow Web
Group 2 Created with Sketch. Facturen herinneren - Tellow App

Staat jouw vraag hier niet tussen? In ons Help Center vind je nog veel meer vragen & antwoorden.

Deze zoekterm staat niet onze FAQ

Maak gebruik van onze chat, of bel even met support: 085 - 8885057

Contact

Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar via telefoon, e-mail en chat.

 

Stuur gerust een chatbericht buiten kantoortijden. Je ontvangt dan een e-mail wanneer er een antwoord voor je klaarstaat.


hellow@tellow.nl

085 - 8885057

Open chat

Ook beginnen met Tellow?